A kulcs az első benyomás!

Célunk, hogy ügyfeleink álmait átültessük a valóságba.

Küldetésünk, hogy az adott térből a legtöbbet hozzuk ki ügyfeleink igényei alapján. Ehhez csapatunk folyamatosan képzi magát, megismer minden új technológiát, trendet, lehetőséget hazai és külföldi szakmai kiállításokon, konferenciákon.


Köntös Mónika

"A stílus az egyetlen igazi luxus, amit mindenki megengedhet magának, ha van pénze, ha nincs"        (Giorgio Armani)

Egy stílusos otthonban felébredni, a családunkkal együtt lenni, vendégeket fogadni vagy egy fárasztó nap után hazatérni felüdítő érzés. Megalapozza hangulatunkat, meghatároz minket, vagy akár mások rólunk kialakított véleményét is befolyásolja.

Egy enteriőr megtervezésénél a stílusosság mellett, azonban szem előtt kell tartani a  műszaki és funkcionális elvárásokat is, melyek otthonunkat biztonságossá és kényelmessé varázsolják.

A tökéletes otthon megteremtésében kívánunk segíteni azoknak, akik úgy érzik, hogy még nem találták meg saját stílusukat, esetleg bizonytalanok a térszervezésben, vagy csak idő hiányában inkább egy szakmailag jól képzett csapatra bíznák ezt a feladatot.


M. Brigitta

"A hivatás az, ahol a szenvedélyeink találkoznak a világ szükségleteivel." (Steve Biddulph) Röviden talán így lehetne összefoglalni, hogy miként is lettem lakberendező. Eredeti szakmámat tekintve közgazdász vagyok, tizenöt évig a pénzügyi szférában dolgoztam. Első pillantásra azonban bármennyire is távolinak tűnik a két terület valójában koránt sem az. Egy lakás berendezésekor, egy enteriör megalkotása során is ugyanúgy korlátok között kell gondolkodni, szabályokat kell figyelembe venni, megrendelőm igényeit maximálisan szem előtt kell tartani, ahogy azt korábban is tettem. Azonban van egy fontos különbség: lakberendezőként kreativitásomat, ötleteimet is felhasználva a munkám végeredménye teljesen egyedi, melyben tükröződik lelkesedéssel, szenvedéllyel és nem utolsó sorban alázattal végzett munkám, melynek egyetlen célja megrendelőm számára a tökéletes otthon megalkotása.


Selymeci Zsuzsanna

Érdeklődésem a lakberendezés irányába már egészen fiatal koromban kezdődött. Mindig adódott egy tér, amit átrendezhettem, vagy felújíthattam. Mégis az élet más irányba kalauzolt. Mígnem építkezni kezdtünk......

Tanulmányaimat a Junior Art Centerben végeztem.

Hitvallásom szerint egy család lakóterének berendezése nagyon összetett feladat. Benne van az ott lakók múltja, jelene és meghatározó szerepe van a jövőjükben is!

A mai modern technikák, eszközök, anyagok, lehetőségek segítségével képesek vagyunk olyan élettereket alkotni, ahol funkcionálisan az adott élethelyzethez tökéletesen alkalmazkodik otthonunk, és stílusa a személyiségünket tükrözi. Ebben nyújtunk segítséget tudásunkkal, és csapatunkkal, hogy mindezt valóra is váltsuk!

"Az édes otthon nem a véletlen műve." (Conran)